Vi søker 10 nye kollegaer!

Dersom du ønsker å jobbe i et kreativt yrke innenfor mur og betong? Da er Murmester Dag Arne Nilsen stedet for deg. Vi søker nå etter 10 nye medarbeidere ved vår avdeling på Kongsberg. 

Økning i oppdragsmengde
Dag Arne Nilsen, Avdeling Kongsberg (DANK), opplever en markant økning i etterspørsel etter tjenestene vi tilbyr. Nå søker vi flere ansatte med høy kompetanse innen peis, pipe, flis, og betongarbeider til vår avdeling som er i stor vekst. Vi stiller høye krav til våre ansatte og ønsker deg som kan vise til gode referanser.

─ At du er engasjert og villig til å lære er langt viktigere enn at du har de riktige kvalifikasjonene. Hos oss får du muligheten til kurs og etterutdanning dersom du har behov for det. Det aller viktigste for oss er at du er pliktoppfyllende, ønsker å lære og at du er engasjert i arbeidet ditt, forklarer daglig leder, Steffen Hope.

Se video om stillingene nedenfor