GASELLE-BEDRIFT: ─VI ER STOLTE AV DE GODE RESULTATENE

Murmester Dag Arne Nilsen avd. Kongsberg er stolte over å ha blitt kåret til Gaselle-bedrift i 2019. Daglig leder Steffen Hope forteller at kåringen er en bekreftelse på at de gjør ting riktig.

Hvert år kårer Dagens Næringsliv en rekke Gaselle-bedrifter i Norge. Bedriftene må oppfylle en rekke krav for å være med i kåringen.

─ Vi brenner for jobben vi gjør og er hele tiden ute etter å forbedre oss. Vi kan se tilbake på 2019 som et svært godt år for oss. Å bli kåret til en Gaselle er et tydelig signal på at vi gjør mye riktig, mener Steffen.

Murmester Dag Arne Nilsen som nå teller 33 ansatte på Kongsberg kan se tilbake på 2019 som et begivenhetsrikt år. Med blant annen oppkjøpet av Hof betong satser de videre på støp og betong i tiden fremover.

─ Vi fortsetter å ekspandere på flis, plate på mark, peis og pipe. Årsaken til at vi får til dette er i all hovedsak svært dyktige medarbeidere med stolthet for jobbene de utfører. Vi er også hele tiden på jakt etter nye dyktige medarbeidere, forteller Steffen.

Dette er en Gasellebedrift

Kåringen av Gaselle-bedrift gjennomføres hvert år av Dagens Næringsliv og andre samarbeidspartnere. Bedriften må de siste fire årene oppfylle følgende kriterier:

  • Omsetning på over én million kroner.
  • Levert godkjente regnskaper.
  • Minst doblet omsetningen.
  • Positivt samlet driftsresultat.
  • Omsetningsvekst hvert år.