DANK og Hof Betong fusjonerer

DANK ekspanderer og ansetter

Murmester Dag Arne Nilsen avd. Kongsberg kjøpte i januar 2019 100 % av aksjene i Hof Betong. Med dette oppkjøpet styrker vi vår posisjon innenfor plasstøpt betong. Vi gleder oss til å samarbeide med de faglig sterke gutta fra Hof Betong.

3 nye betongarbeidere

I etterkant av fusjonen opplever vi en markant økning i etterspørsel etter tjenestene vi tilbyr. Vi oppretter nå 3 nye betongarbeiderstillinger, og søker etter betongarbeidere som vil jobbe i et spennende firma i vekst.

Les mer om stillingene her.

En større og styrket aktør

At vi nå også har en base i Hof, betyr at vi sammen med avdelingen i Tønsberg, Murmester Dag Arne Nilsen AS blir en større og styrket seriøs aktør innenfor betong, flis og mur i Buskerud og Vestfold.

Samtidig med at Murmester Dag Arne Nilsen Avd. Kongsberg fusjonerer med Hof betong, går Murmester Dag Arne Nilsen AS inn i en oppkjøpsavtale med Murefirma Berge & Gjertsen AS i Sandefjord. Dette gir oss en samlet arbeidsstokk på 90 mann, med høy ansiennitet og lang erfaring.